(Poistunut julkaisusta)

Autolasiasentaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Tuulilasivarikko Oy - Carglass® on osa Belron-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista autolasien korjaus- ja vaihtoyrityksistä. Belron työllistää n. 28 500 henkilöä 35 maassa ja palvelee vuosittain yli 11 miljoonaa asiakasta. Suomessa palvelemme vuosittain tuhansia tuulilasien ja muiden autolasien huoltoa tarvitsevia asiakkaita. Tällä hetkellä Carglass®’lla on 9 toimipistettä, jotka palvelevat pk-seudulla, Turun talousalueella, Tampereella, Kuopiossa sekä Rauman läheisyydessä Ihodessa. Pääkonttorimme sijaitsee Raisiossa.

Haemme autolasiasentajaa Tampereelle

määräaikaiseen kesälomatuuraukseen. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, tuulilasien asennus ja korjaus, sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät.

Odotamme sinulta:

Täsmällisyyttä, reipasta otetta työntekoon ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun. Sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta autoasentajan töistä tai tekniikan parissa toimimisesta. Lisäksi katsomme eduksi kyvyn palvella asiakkaita englanniksi.

Koulutamme sinut tehtävään, joten aiempi kokemus vastaavista töistä ei ole välttämätöntä - tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen kesätyön kasvavassa yrityksessä, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia alan viimeisimmät tekniikat. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pikaisesti!

Hakea voit Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Voit toimittaa hakemuksesi myös osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoi viestisi ”autolasiasentaja”. Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen p. 010 2306523 arkisin klo 9-15.