(Poistunut julkaisusta)

Autolasiasentaja Herttoniemeen - Carglass
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Carglass® Tuulilasivarikko on osa Belron-konsernia, joka on yksi maailman johtavista autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittyneistä yrityksistä. Belron työllistää yli 30.000 henkilöä 35 maassa ja palveli vuonna 2018 yli 17,8 miljoonaa asiakasta. Suomessa Carglass®lla on tällä hetkellä 13 toimipistettä ja olemme vahvassa kasvussa. Palvelupisteemme sijaitsevat pk-seudulla, Turun talousalueella, Tampereella, Kuopiossa, Hämeenlinnassa, Porissa, Rovaniemellä, Vaasassa sekä Rauman läheisyydessä Ihodessa. Pääkonttorimme sijaitsee Raisiossa.

Haemme autolasiasentajaa Herttoniemen toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

kasvavassa yrityksessä. Työtehtäviin kuuluu tuulilasien asennus ja korjaus, asiakaspalvelu sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät. 

Sinulta toivomme

ennen kaikkea huolellista ja reipasta otetta työntekoon sekä aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun. Sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta autoasentajan töistä tai tekniikan parissa toimimisesta. Osaamisesi autojen parissa on voinut kehittyä myös esimerkiksi autoharrastuksen myötä.

Koulutamme sinut tehtävään, joten aiempi kokemus autolasien asentamisesta ei ole välttämätöntä. Olennaisinta on oikea asenne työtä kohtaan sekä halu oppia uutta ja kehittyä juuri tämän alan osaajaksi.

Sinulle tarjoamme

erinomaisen mahdollisuuden päästä mielekkääseen työhön ja kerryttää vankka osaaminen autolasien parissa työskentelemisestä. Käytössämme on laadukkaat työkalut ja pitkällä kokemuksella toimiviksi todetut työskentelymenetelmät. Annamme uusille työntekijöillemme aina hyvän perehdytyksen sekä jatkokoulutuksia tarpeen mukaan.

Kuulumme maailmanlaajuiseen Belron-konserniin ja meillä pääsetkin mukaan kehittyvään ja ammattitaitoisesti johdettuun organisaatioon, jossa työntekijöiden pysyvyyteen ja viihtyvyyteen on panostettu.

Katso lisää oheisesta linkistä tarjoamistamme mahdollisuuksista, kuten joka toinen vuosi järjestettävästä asentajiemme välisestä Best of Belron -kilpailusta:

https://www.youtube.com/watch?v=eMiIWUAq7Ws

Kiinnostuitko?

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja pyrimme järjestämään haastatteluja viikkojen 21 ja 22 kuluessa, joten haethan pikaisesti. Tehtävän hakuaika päättyy su 26.5.2019.

Valitun henkilön työsuhde alkaa sopimuksen mukaan / kesäkuussa.

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hakea voit seuraavilla tavoilla:

1. Suomen Henkilöstötalon hakusivu: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/
2. Lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteesen tyonhaku@henkilostotalo.fi
3. Ilmoittamalla kiinnostuksesi tekstiviestillä numeroon: 050 4404277. Kirjoita viestiin "Autolasiasentaja Herttoniemi" niin soitamme sinulle takaisin.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa Jenni Räikkönen arkisin klo 9-16, p. 010 2306523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka olisi nappivalinta juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 100 euroa!

PSS: Meillä on myös kesätyöntekijän paikka auki pk-seudun pisteisiimme! Klikkaa lisätiedot auki täältä.