Autolasiasentaja Carglassille Espooseen
Tuulilasivarikko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Etsimme nyt Carglassille Espoon toimipisteeseen autolasiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtäviin kuuluvat tuulilasien asennukset ja korjaustyöt, asiakaspalvelu sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät.

Sinulla voi olla aiempaa kokemusta autopuolen tai muista asennustehtävistä, mutta olennaisinta on kuitenkin halu oppia ja työskennellä juuri tämän alan osaajana. Työ vaatii B-ajokorttia sekä positiivista ja asiakaspalveluhenkistä persoonallisuutta. Haluat tehdä työsi hyvin, siedät myös kiireisempiä työjaksoja ja omaat huolellisen ja reippaan otteen työtäsi kohtaan. Työssä viihtyäksesi sinulla tulee olla aitoa kiinnostusta myös asiakaspalvelutyöhön.

Autolasiasentajan työ on täysipäiväinen ja vakituinen ja töitä tehdään arkena päivävuorossa. Talvella laseja vaihdatetaan vähemmän, mutta kesällä työtunnit saattavat olla hektisempiä.

Carglass® tarjoaa kattavien työsuhde-etujen ja työterveyspalvelun lisäksi aidosti välittävän organisaation tuen ja mukava työkaverit. Aloittaessasi saat laajan perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi koulutusten kautta. Kiinnitämme erityistä huolta työturvallisuuteen sekä siihen, että asentajiemme on mahdollisimman vaivatonta tehdä töitä. Työvälineemme ovat ensiluokkaiset ja edistykselliset ja ne on suunniteltu juuri Carglass®n käyttöön ympäri maailman.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva ja asiakkaita arvostava autolasiasentaja, lähetäthän hakemuksesi nyt oheisen hakulomakkeen kautta!

Tutustu Carglassiin työnantajana: https://barona.fi/tyopaikka/carglass/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot