(Poistunut julkaisusta)

Autolasiasentaja - Carglass
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Carglass® Tuulilasivarikko on osa Belron-konsernia, joka on yksi maailman johtavista autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittyneistä yrityksistä. Belron työllistää yli 30.000 henkilöä 35 maassa ja palveli vuonna 2018 yli 17,8 miljoonaa asiakasta. Suomessa Carglass®lla on tällä hetkellä 13 toimipistettä ja olemme vahvassa kasvussa. Palvelupisteemme sijaitsevat pk-seudulla, Turun talousalueella, Tampereella, Kuopiossa, Hämeenlinnassa, Porissa, Rovaniemellä, Vaasassa sekä Rauman läheisyydessä Ihodessa. Pääkonttorimme sijaitsee Raisiossa.

Haemme autolasiasentajaa uuteen, elokuussa avattavaan Lahden toimipisteeseen

mielenkiintoiseen ja vakituiseen työhön kasvavassa yrityksessä. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, tuulilasien asennus ja korjaus, sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät. 

Sinulta toivomme

ennen kaikkea huolellista ja reipasta otetta työntekoon sekä aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun. Sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta autoasentajan töistä tai tekniikan parissa toimimisesta. Osaamisesi autojen parissa on voinut kehittyä myös esimerkiksi autoharrastuksen myötä.

Koulutamme sinut tehtävään, joten aiempi kokemus autolasien asentamisesta ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Olennaisinta on oikea asenne työtä kohtaan sekä halu oppia uutta ja kehittyä juuri tämän alan osaajaksi.

Sinulle tarjoamme

erinomaisen mahdollisuuden päästä mielekkääseen työhön ja kerryttää vankka osaaminen autolasien parissa työskentelemisestä. Käytössämme on laadukkaat työkalut ja pitkällä kokemuksella toimiviksi todetut työskentelymenetelmät. Annamme uusille työntekijöillemme aina hyvän perehdytyksen sekä jatkokoulutuksia tarpeen mukaan.

Kuulumme maailmanlaajuiseen Belron-konserniin ja meillä pääsetkin mukaan kehittyvään ja ammattitaitoisesti johdettuun organisaatioon, jossa työntekijöiden pysyvyyteen ja viihtyvyyteen on panostettu.

Katso lisää oheisesta linkistä tarjoamistamme mahdollisuuksista, kuten joka toinen vuosi järjestettävästä asentajiemme välisestä Best of Belron -kilpailusta:

https://www.youtube.com/watch?v=eMiIWUAq7Ws

Kiinnostuitko?

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten haethan pikaisesti! Pyrimme järjestämään haastattelut tehtävään viikon 31 aikana. Valittavan henkilön työsuhde alkaa sopimuksen mukaan / syyskuun alussa.

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hakea voit seuraavilla tavoilla:

1. Suomen Henkilöstötalon hakusivu: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/
2. Lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteesen tyonhaku@henkilostotalo.fi
3. Ilmoittamalla kiinnostuksesi tekstiviestillä numeroon: 050 4404277. Kirjoita viestiin "Autolasiasentaja Lahti" niin soitamme sinulle takaisin (huom! puhelu tulee 010-alkuisesta numerosta).

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa Kaisa Messo arkisin klo 9-16, p. 010 2306526, kaisa.messo@henkilostotalo.fi, 

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka olisi nappivalinta juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!