(Poistunut julkaisusta)

Autolasiasentaja - Carglass
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Tuulilasivarikko Oy - Carglass® on osa Belron-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista autolasien korjaus- ja vaihtoyrityksistä. Belron työllistää n. 28 500 henkilöä 35 maassa ja palvelee vuosittain yli 11 miljoonaa asiakasta. Suomessa palvelemme vuosittain tuhansia tuulilasien ja muiden autolasien huoltoa tarvitsevia asiakkaita. Tällä hetkellä Carglass®’lla on 9 toimipistettä, jotka palvelevat pk-seudulla, Turun talousalueella, Tampereella, Kuopiossa sekä Rauman läheisyydessä Ihodessa. Pääkonttorimme sijaitsee Raisiossa.

Haemme autolasiasentajaa Vantaan toimipisteeseen

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, tuulilasien asennus ja korjaus, sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät.

Odotamme sinulta:

Täsmällisyyttä, reipasta otetta työntekoon ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun. Sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta autoasentajan töistä tai tekniikan parissa toimimisesta. Lisäksi katsomme eduksi kyvyn palvella asiakkaita englanniksi.

Koulutamme sinut tehtävään, joten aiempi kokemus vastaavista töistä ei ole välttämätöntä - tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen vakituisen työn kasvavassa yrityksessä, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia alan viimeisimmät tekniikat. 

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää pikaisesti, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Hakea voit:

1. Sähköisen hakujärjestelmämme kautta: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/
2. Lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteesen tyonhaku@henkilostotalo.fi
3. Ilmoittamalla kiinnostuksesi tekstiviestillä numeoon: 050 4404277. Kirjoita viestiin "Autolasiasentaja Vantaa" niin soitamme sinulle takaisin.

Jäikö jokin mietityttämään? Soita minulle numeroon 010 2306523 niin jutellaan paikasta tarkemmin.

Tsemppiä hakuun!