(Poistunut julkaisusta)

Autolähetti
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Haemme asiakasyrityksellemme kahta motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä autolähettiä pk-seudulle.

Pääasiallinen tehtäväsi on noutaa ja kuljettaa asiakasyrityksemme tuotteita pääkaupunkiseudulla. Työssä pärjääminen edellyttää ennen kaikkea tarkkuutta ja pedanttia työtapaa, sillä toimit samalla asiakasyrityksemme edustajana. Työssä käytetään asiakasyrityksemme autoja, sinulla on oltava B-ajokortti.

Tehtävään saattaa sisältyä jonkin verran myös varastotöitä ja hyllytystä. 

Työ on itsenäistä ja ohjeet pitää osata sisäistää tarkasti. Aikataulussa pysyminen on tärkeää. Pääkaupunkiseudun tulisikin siksi olla sinulle tuttua aluetta. Jos olet lisäksi asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, saatat olla hakemamme henkilö!

Päivittäinen työaika olisi noin 8h ja työsuhde on voimassa vuoden loppuun, jatko mahdollinen. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi heti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat arkisin klo 9.00 - 16.00 numerosta 040 689 3200.