(Poistunut julkaisusta)

Autokorjaamon työnvastaanottaja
Vianor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Haemme osaavaa ammattilaista rakentamaan menestystä kanssamme!

Oletko myynnin osaaja, jolle ensiluokkainen asiakaskokemus on sydämen asia? Hallitsetko auto- ja rengasalan ja haluat tehdä tuloksekasta myyntityötä?

Etsimme sinua, autokorjaamon työnvastaanottaja, työskentelemään Helsingin Lauttasaareen

Vianor Oy tarjoaa ensiluokkaista asiakaskokemusta rengas- ja autohuoltopalveluissa. Autohuoltopalvelumme myös kasvavat huimaa vauhtia, joten tarvitsemme uutta myyjää Helsingin Lauttasaaren palvelupisteeseemme. Työskentelet yhdessä palvelupisteen päällikön ja muun henkilöstön kanssa.

Toimit myyjänä asiakaspalvelutehtävissä autokorjaamon työnvastaanottajana. Ohjaat ajoneuvoasentajien työtä sekä osallistut varaosien hankintaan. Palvelet asiakkaitamme myös rengasmyynnissä.

Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus ja näyttöä menestyksekkäistä autohuollon työnvastaanottajan tehtävistä. Sinulla on vahva osaaminen autohuollossa sekä myyntityössä. Kokemus rengasalalta katsotaan eduksesi. Omaat positiivisen asiakaspalveluasenteen, olet oma-aloitteinen ja työskentelet mielelläsi tiimissä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, maailman mukavimmat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä autohuollon myyntitehtävissä!

Haluatko tulla osaksi innostavaa joukkoamme ja työskennellä asiakkaidemme turvallisen ajamisen edistämiseksi? Täytä hakemuslomake CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, viimeistään 19.8.2018 osoitteessa https://vianor.fi/vianor/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupisteen päällikkö Jani Anglé, p 010 401 3111.