(Poistunut julkaisusta)

Autokorjaamon palveluvastaava
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Asiakkaamme autokorjaamotoiminta laajenee ja etsimme uuteen 7 nosturipaikan monimerkkikorjaamoon Helsinkiin

Huollon palveluvastaavaa

Toimit korjaamopäällikön oikeana kätenä tiimisi asiakaspalvelusta ja töiden läpimenosta vastaavana henkilönä. Vastaat autohuollon töiden vastaanotosta tarjoten asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja ajantasaista tietoa huoltoprosessien etenemisestä. Palvelet asiakkaitamme niin paikanpäällä, puhelimitse kuin sähköisissäkin kanavissa.

Vastaat huolto- ja korjaustöiden suunnittelusta, organisoinnista, etenemisen seurannasta ja kommunikoit näistä luontevasti niin henkilökuntamme kuin asiakkaittemmekin kanssa. Vastaat järjestelmien tehokkaasta hyödyntämisestä ja varaosahankinnan toteuttamisesta. Osallistut päällikkötiimissä markkinoinnin suunnitteluun sekä asiakashallinnan prosesseihin.

Pystyt kommunikoimaan myös englannin kielellä.

Odotamme sinulta soveltuvaa alan koulutusta ja työkokemusta tehtävään. Olet innostava työkaveri, motivoidut haasteista, olet oma-aloitteinen ja tuloshakuinen. Olet kehitysmyönteinen ja ongelmanratkaisutaitosi ovat vertaansa vailla. Tarvittaessa et epäröi itse tarttua toimeen nosturilla. AutoFutur-järjestelmän käyttökokemus on eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän loppukeväästä 2018 avattavassa upouudessa tilassa uusimmilla laitteistoilla ja työkaluilla.

Tule mukaan innokkaaseen joukkoomme rakentamaan uutta asiakaslähtöistä korjaamokonseptia ja laita hakemuksesi palkkatoiveineen viipymättä, kuitenkin viimeistään 16.3.2018 mennessä.

Valinta suoritetaan heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Toni Asikainen 050 4444 474 tai toni@sihti.fi