(Poistunut julkaisusta)

Autokorimekaanikkoja
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Haemme toimipisteisiimme Helsingin Konalaan ja Tampereelle autokorimekaanikkoja.

Voit olla alan kokenut ammattilainen tai tuoreempi tulokas, kunhan sinulla on halu oppia ja kehittyä korimekaanikon tehtävissä. Odotamme kuitenkin jo jonkin verran alan kokemusta ja korimekaanikon perustaitoja. Ammatti- tai erikoisammattitutkinnon luemme eduksesi. Osaat organisoida omaa työtäsi ja toimit sujuvasti usean työn keskellä. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän lisäksi suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Käytössäsi on nykyaikaisin tekniikka ja alan johtavat IT-järjestelmät. Meillä saat erinomaiset mahdollisuudet kehittyä alan huippuosaajaksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Konalassa jälkimarkkinointipäällikkö Ismo Väisänen, puh. 0400 533 397 ja osastovastaava Antti Korpilahti, puh. 050 546 7260 sekä Tampereella jälkimarkkinointipäällikkö Tapio Keränen, puh. 0400 533 399. Täältä löydät lisää tietoa Autokeskuksesta työpaikkana ja voit tutustua muutamiin meistä.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa osoitteessa www.autokeskus.fi/ura/avoimet-tyopaikat pikimmiten, mutta viimeistään 31.1.2019.