(Poistunut julkaisusta)

Autokalusteiden myyntipäällikkö
Sortimo / Suomen Autokaluste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Etsimme nyt myyntipäällikköä vastaamaan Sortimon myyntitoimenpiteistä

 

Tehtävänkuvaus:

Myyntipäällikön tehtävä on vastata Sortimon yritysmyynnin monipuolisista toimenpiteistä.  Myyntipäällikkö huolehtii olemassa olevasta jälleenmyyntiverkoston ylläpidosta ja kehittämisestä ympäri Suomen.  Lisäksi roolissa on tarkoituksena tavoitella uusia asiakkaita ja luoda myynnin mahdollisuuksia kontaktoimalla ja tapaamalla myös loppuasiakkaita, yhdessä jälleenmyyjien edustajien kanssa. Asiakaskohderyhmänä uusasiakashankinnassa ovat keskisuuret rakennus-, logistiikka-, huolto- ja kiinteistöalan yritykset. Tapaat asiakkaita joko heidän luonaan tai Sortimon Hyvinkään toimipisteessä. Osallistut innovatiivisella otteella Sortimon tuoteryhmien kehittämiseen esimerkiksi kartoittamalla uusia tuotelinjoja ympäri maailman. Mikäli markkinointi ja sosiaalinen media ovat lähellä sydäntäsi, myyntipäällikön vastuulle voidaan nimetä myös digitaalisen markkinoinnin kehittäminen.

 

Yleistä:

Tehtävässä menestymisen edellytyksinä on kokemus aktiivisesta yritysmyynnistä sekä vahva halu myynnin kehittämiseen.  Aiempi kokemus jälleenmyyntikentän hoitamisesta tai autoalasta (esim. automyynnistä tai logistiikasta) ovat suureksi eduksi. Koska myyntipäällikkö suunnittelee asiakastarpeeseen räätälöidyt kokonaisuudet, hyvät IT-taidot ovat työssä välttämättömät. Mikäli olet käyttänyt aiemmin 3D-suunnitteluohjelmistoja, auttaa se huomattavasti tehtävän haltuunotossa.  Yhteistyökumppaneiden kartoittamisessa ja tehdasyhteistyössä Saksaan tarvitset myös englannin kielitaitoa. Sortimon energinen ja joustava työyhteisö etsii joukkoonsa positiivista ja asiakaslähtöistä myyntipäällikköä, joka nauttii vahvan asiakastyön lisäksi tehtävän vastuullisuudesta sekä vaikutusmahdollisuuksista.  Liikut asiakkaille Sortimon esittelyautolla, joten ajokortti on välttämättömyys.

 

Tarjoamme Sinulle:

- Vakituisen ja vastuullisen työn johtavan autokalustebrändin myynnissä
- Kansainväliset ja ylivoimaisen parhaat tuotteet myytäväksesi
- Mahdollisuuden kehittää yrityksen myynti- ja markkinointitoimintoja, sekä innovoida uusia tuotteita
- Valmiin jälleenmyyjä-asiakassalkun hoidettavaksesi sekä tuen uusasiakashankinnan tekemiseen
- Hyvät järjestelmät ja suunnitteluohjelmat, sekä yhdistelmäpalkkauksen

 

Odotamme Sinulta:

- Kokemusta yritysmyynnistä, aiempi kokemus rakennus/huolto/logistiikka-alan asiakkuuksista on etu
- Kiinnostuneisuutta tai valmista kokemusta autoalasta
- Hyviä tietoteknisiä taitoja, osaaminen 3D-suunnitteluohjelmista on eduksi
- Markkinoinnin ymmärrystä, mieluiten some-kanavissa
- Ajokorttia ja matkustusvalmiutta Suomessa

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 17.9.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Tiia Willman 10.9. alkaen, puh. 0400 499 549 tai sähköpostitse tiia.willman@empore.fi