(Poistunut julkaisusta)

Autokalustajia, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme Tampereella sijaitsevalle asiakasyrityksellemme autokalustajia.

Haemme oma-aloitteisia, reippaita ja näppäryyttä vaativaan työhön kykeneviä työntekijöitä.

Taustasi voi olla esimerkiksi puusepän töistä, metalli/autopuolelta tai kokoonpanotehtävistä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Töitä on tarjolla pitkäksi aikaa.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan, joten aloitamme haastattelut nopealla aikataululla. Halutessasi voit jättää hakemuksesi vaihtoehtoisesti sähköpostitse: elisa.seppala@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.