(Poistunut julkaisusta)

Autojen sisäänostaja, J. Rinta-Jouppi Oy
J. Rinta-Jouppi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018
J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J. Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin.
Ketju toimii yhdeksällä paikkakunnalla 13 liikkeen voimin. Vuosimyynti on yli 15 500 autoa. J. Rinta-Jouppi Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli yli 215 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on yli 200 henkilöä. Konserni on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.


Etsimme nyt asiakkaallemme, J. Rinta-Jouppi Oy:lle,

AUTOJEN SISÄÄNOSTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan autojen sisäänostosta.
Työpisteesi voi olla Helsingin Ala-Tikkurilan toimipiste tai tilanteen niin vaatiessa jokin muu J. Rinta-Jouppi Oy:n toimipiste.

Oletko myynnin, markkinoinnin tai ostotoiminnan ammattilainen?

Etsimämme autojen sisäänostajan on helppo lähestyä niin yksityisiä auton omistajia kuin myös yritysten autohankinnoista vastaavia henkilöitä. Kykenet luomaan omalla osaamisellasi luottamuksellisen ja positiivisen neuvotteluilmapiirin.

Haasteet ja tavoitteet toimivat sinulle motivaattorina ja kykenet haastamaan itseäsi päivittäisessä tekemisessäsi. Verkostoituminen ja uusien suhteiden luominen on sinulle jokapäiväistä arkea eikä sormi mene suuhun kiperissäkään tilanteissa vaan ratkaiset haasteet luontevasti. Tartut reippaasti tilaisuuteen ja olet aina askeleen muita edellä.

Henkilönä olet joustava, luotettava ja aktiivinen joukkuepelaaja. Kykenet pitämään liikkeessä useampia asioita rinnakkain, työskentelytyylisi on järjestelmällinen ja systemaattinen. Olet tottunut toimimaan erilaisten sidosryhmien kanssa, asenteesi on positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen.
Suomen, ruotsin ja englannin kielet sujuvat sinulta luontaisesti, saksan kielen osaaminen katsotaan merkittäväksi eduksi.

J. Rinta-Jouppi Oy tarjoaa sinulle nykyaikaisen, teknisesti edistyksellisen työympäristön, perinteikkään ja vakavaraisen yrityksen edut, kilpailukykyisen palkan sekä alan parhaat resurssit ja työkalut käyttöösi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että teemme haastatteluja jo hakuaikana.
Rekrytoinnista vastaa Go On Yhtiöt. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa: www.go-on.fi.