Autojen siirtäjiä ja maahantulotarkastajia
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2021

Etsimme Hankoon useita autojen siirtäjiä ja maahantulotarkastajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Töiden määrä vaihtelee viikoittain asiakkaan sen hetkisen tilauskannan mukaisesti, mutta työpäivät ovat kuitenkin vähintään 7.5h pituisia. Tällä hetkellä työtilanne on erittäin kiireinen ja töitä useammalle päivälle viikossa. Työsopimus tehdään alkuun elokuun loppuun asti, töiden jatkuminen pidempään selviää myöhemmin.

Autojen siirtäjän tehtäviin kuuluu uusien ajoneuvojen siirtämistä satama-alueella joko suoraan tuotantoon tai varastoalueille odottamaan myöhempää jatkokäsittelyä. Työskentely tapahtuu enimmäkseen ulkotiloissa.
Maahantulotarkastajan tehtäviin kuuluu autojen maahantulotarkastus, joka sisältää autojen puhdistuksen, tarkastuksen ja autoihin oikeiden varusteiden laittamisen. Työtä tehdään pääosin päivävuorossa, mutta tarvittaessa saattaa olla myös iltavuoroja.

Odotamme hakijoilta reipasta ja aktiivista työotetta, hyvää asennetta ja motivaatiota työhön sekä joustavuutta ja kykyä oppia nopeasti uusia asioita. Haemme tiimipelaajaa, joka pärjää niin autojen kuin ihmisten kanssa. Olet lisäksi tarkka ja huolellinen ja pärjäät hyvin nykyteknologian kanssa. Toivomme hakijoilta myös mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa. Työn luonteen takia voimassa oleva vähintään B-luokan ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä. Suoritamme haastatteluita jo hakuaikana, joten hae tehtävää heti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1460806
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pirkka Lind (pirkka.lind (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hanko