Autojen osto provisio toistaiseksi
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

KÄYTETTYJEN AUTOJEN OSTAJA

Haemme nyt asiakasyrityksellemme autojen ostajaa. Käytännössä saat tehdä työtäsi missä tahansa, kunhan puhelin toimii ja kauppaa tulee. Työajat on hyvin vapaat, sekä muutoinkin hyvin vapaasti toimittavissa. Eli etsimme luotettavaa tyyppiä, joka haluaa itse päättää paljon tienaa päivässä. Jokaisesta toteutuneesta ostosta maksetaan palkkio, palkkio taulukko on kannusteen kanssa, eli mitä enempi ostat, sen enempi tienaat. Toiveenamme on kokemus ja tietämys autoliikkeen perusteista, jotta ostot tapahtuu oikeisiin hintoihin. Saat asiakkaaltamme käyttöön hintatyökalut sekä ohjeistuksen työhön, puhelin ja liittymä kuuluvat myös etuihin.

Lyhykäisyydessään voit tehdä töitä koska tahansa, mitä paremmin onnistut, sen vähemmän sinun tarvitsee tehdä töitä. Mikään ei kuitenkaan tule ilmaiseksi, vaan palkkaus on täysin provisio / palkkio kohtainen palkkaus, jossa on päivä kohtainen kannustin taulukko. Työ alkaa heti sopivan löydyttyä. Mikäli täysin provisio pohjainen palkkaus sopii sinulle, tunnet autokaupan perusteet, olet luotettava ja luonteva puhelimessa, kannattaa sinun hakea tätä paikkaa heti. Ostettavat autot ei lopu heti ja soitettavaa riittää.

TOIVOMME SINULTA

- Reipas ja myyntihenkinen asenne

- Kokemusta puhelintyöstä

- Kokemusta autokaupasta

- Rehellistä ja reipasta meninkiä, se on kauppa mikä kannattaa!

Koulutusvaatimuksia meillä ei ole tämän työn suhteen, arvostamme näyttöjä onnistuneista myyntityötehtävistä.

Saat meiltä preppausta ostoihin, kannustusta ja kiitosta onnistumisista! Pääset työskentelemään huippu tyyppien kanssa, tämä työ ei tekemällä lopu, mitä paremmin onnistut, sen paremmalta jatko näyttää.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota yhteyttä heti: Mika p. 045 225 0200 tai jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot