(Poistunut julkaisusta)

Autoinsinööri toimittajaksi
Suomen Autolehti

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Haemme nyt Helsinkiin toimitukseen

AUTOINSINÖÖRIÄ toimittajaksi tai kasvamaan sellaiseksi.

Työssäsi kirjoitat autoalan ammattilaisille heitä kiinnostavista aiheista. Tuotat asiapitoista, napakkaa ja kiinnostavaa tekstiä.

Vastuualueesi aihepiirejä ovat muun muassa autotekniikka, korjaamot, varaosat, jälkimarkkinoiden liiketoiminta ja alan lainsäädäntö. Teet haastatteluja korjaamoilla, jossa auttaa, kun Sinulla on ainakin jonkin verran työkokemusta jälkimarkkinoilta.

Suomen kielen taito ja oikeakielisyyden tärkeäksi kokeminen ovat lähtökohtia valituksi tulemiselle. Toimittaja Sinun ei tarvitse olla taloon tullessasi – kasvat tarvittaessa sellaiseksi työn lomassa päätoimittajan opastuksella.

Arvostamme aktiivista otetta ja kykyä tuoda uusia näkökulmia lehden aihepiiriin. Kykenet tekemään artikkeleita itsenäisesti ja ymmärrät tiimissä työskentelyn merkityksen. Pääset paneutumaan asioihin kuluttajalehtiä syvällisemmin.

Valokuvaaminen kuuluu myös tehtäviisi, koska teemme artikkelit kokonaisuutena. Tältäkin osin perustiedot ja kiinnostus valokuvaamiseen on tärkeämpää kuin valmiit ammattikuvaajan taidot.

Työsi tueksi haet luontevasti ja tehokkaasti tietoa internetistä. Kykenet myös piirtämään tietokoneella teknistä kuvitusta.

Henkilönä olet oma-aloitteinen sekä omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet aidosti kiinnostunut autoalan asioista ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kommunikoit luontevasti myös englanniksi.

Tarjoamme näköalapaikan autoalalle!

Kiinnostuitko? Tartu kynään!

Henkilöstöpalveluyritys Operaria Headhunting & Recruiting avustaa meitä hakuprosessissa. Tallenna hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 01.07.2019 mennessä www.operaria.fi sivuston kautta. Tiedusteluihin vastaa Markus Fabricius, Operaria Oy puh 0400-603327.