Autoilevia siivoojia
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Etsimme tiimiimme joustavalla asenteella varustettuja AUTOILEVIA SIIVOOJIA PORVOON ja SIPOON kohteisiimme!


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Työtehtävissäsi vastaat ylläpitosiivouksista erilaisissa asiakaskohteissamme Porvoon ja Sipoon alueilla. Työympäristöinäsi toimivat muun muassa toimisto -ja tuotantotilat sekä koulut ja myymälät. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkeen klo 6:00-19:00 välille, mutta satunnaisesti on myös lauantaivuoroja. Työsuhde on osa-aikainen (25-37,5h/viikko) ja vakituinen. Kohteiden välillä kulkemiseen edellytämme B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta, jonka huomioimme kilometrikorvauksin.


Haemme tehtävään reippaita ja oma-aloitteisia henkilöitä! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää meille on asiakaspalveluhenkisyys, innokkuus sekä motivaatio uuden oppimista kohtaan. Viihdyt fyysisessä työssä ja olet valmis ottamaan haltuun kohteen kuin kohteen ja opettelemaan erilaisten työvälineiden käytön. Tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä aitoa halua olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla. Alan työkokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksi.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja haluamme varmistaa hyvinvointisi perehdyttämällä aina  työhön sekä tarjoamalla käyttöösi ajantasaiset ja ergonomiset työvälineet. 


Kiinnostuitko? Hienoa! Kerro meille itsestäsi ja täytä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.8.2021.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot