Autoilevia siivoojia Muurameen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021
Etsitkö työtä, jossa pääset liikkumaan? Oletko oma-aloitteinen ja haluaisit olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla?


Etsimme nyt kahta autoilevaa SIIVOOJAA erilaisiin asiakaskohteisiimme Muurameen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 5-14 ja työtunteja on tarjolla 25-37,5 viikossa. Tehtävät ovat vakituisia.


Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään asiakaspalvelutaitojasi - tarvitset sekä innostusta, että oma-aloitteisuutta. Perehdytämme sinut kattavasti, mutta tehtävässä menestymisen kannalta katsomme eduksi, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta siivoustehtävistä. Siivoustyössä liikutaan paljon, joten hyvä fyysinen kunto on suotavaa. Noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.


ISS:llä työntekijöidemme hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää ja tarjoamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 30.9.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fiwww.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot