Autoilevia siivoojia lomasijaisuuksiin
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta? Sopivatko lyhyet työsuhteet sinun elämäntilanteesi?

Haemme nyt SIIVOOJAA lomasijaisuuksiin Kuopion alueelle.

Työtehtäviisi kuuluu mm. tuotantotilojen, toimistojen ja sosiaalitilojen ylläpitosiivous asiakaskohteen mukaan. Töitä tehdään arkisin päivävuoroissa. Ensimmäiset tuuraukset arviolta huhtikuun lopulla ja kesällä sovitusti vähintään kuukauden ajan. 

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävään vaaditaan ajokortti ja oma auto. 

Tarjoamme sinulle Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Kun syksy saapuu, olemme myös kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia muita työvuoroja.

Lisätietoja antaa Leevi Rantalainen / leevi.rantalainen@personalhuset.fi


Tule meille töihin! Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Kontaktoimme hakijoita pikaisella aikataululla. Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot