Autoilevia siivoojia Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Viihdytkö nopea tempoisessa vaihtelevassa työssä? Kaipaako arki aamuihin painottuvaa työtä? Tule mukaan luomaan tiloja joissa on hyvä olla!


Haemme energisiä AUTOILEVIA SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme KUOPIOON.


Tässä tehtävässä huolehdit ylläpitosiivouksesta porraskohteissa eri puolilla Kuopiota. Osassa kohteissa siivotaan myös saunoja, pesutupia, varastotiloja ja tuuletusparvekkeita. Töitä teet arkisin klo 7:00–16:00 välillä. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Haemme hyviä tyyppejä vahvistamaan tiimiämme ja katsomme eduksi aiemman työkokemuksen siivoustyöstä sekä alan koulutuksen. Tässä tehtävässä menestyy joustava ja positiivisella mielellä varustettu tekijä, jolle työn monipuolisuus ja vaihtelevuus lisäävät motivaatiota työn tekemiseen. Työssä toimimiseen tarvitset hyvää suomen kielen taitoa. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta ja kilometrikorvaukset maksetaan kohteiden välisistä matkoista.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Palkkaus tehtävän ja sopimuksen mukaan. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 29.6.2021. Työt alkavat mahdollisimman pian.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot