(Poistunut julkaisusta)

Autoilevia siivoojia Kuopioon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Kiinnostaako sinua puhtaanapitoalan tehtävät? Onko kättesi jäljen näkeminen sinulle tärkeää? Onko sinulla auto käytössäsi? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme useita autollisia SIIVOOJIA Kuopion alueelle!

Siivouskohteet sijaitsevat Kuopion keskustan lähialueilla. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja ovat kestoiltaan vaihtelevia muutamista viikoista, useampiin kuukausiin. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työhön!

Toivomme sinulta reipasta ja palveluhenkistä asennetta sekä kiinnostusta siivoustehtäviä kohtaan. Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puhtaanapitoalan tehtävistä, mutta asenne on kuitenkin se mikä ratkaisee! Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön, jotta pääsee siirtymään eri kohteiden välillä. Kerrothan hakemuksessasi, mitkä työajat sopivat sinulle parhaiten!

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi hakuun. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

HYVÄÄ TYÖTÄ.