(Poistunut julkaisusta)

Autoilevia keikkasiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä ja joustavia AUTOILEVIA SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme Vaalimaa-Hamina-Kotka ja Loviisan alueille.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin aamu-tai iltavuoroissa klo 06-22 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 4-7,5h tuntia päivässä ja 20–37,5 tuntia viikossa.

Aikaisemman kokemuksen siivousalan työtehtävistä katsomme eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä me perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tulet tarvitsemaan erittäin hyvää peruskuntoa, sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, positiivinen asenne työntekoa kohtaan, etkä hätkähdä nopeastikin muuttuvista tilanteista. Tulet tarvitsemaan myös B-ajokorttia, sekä oman auton käyttömahdollisuutta kohteiden välillä liikkumiseen.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 9.8.2020 ja työ alkaa mahdollisimman pian.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -