Autoileva siivooja Turun alueelle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Meitä on jo lähes 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity siis sinäkin remmiin mukaan ja tule meille tekemään siivoustyötä! Nyt etsimme tiimiimme 

 

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA

  

Turun ja Raision alueelle liikkuvaan työhön. Tässä tehtävässä huolehdit asiakkaidemme eri kohteiden, kuten toimisto- ja myymälätilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Tehtävä on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työajat ovat ma-pe alkaen klo 6:00. Työtunteja kertyy viikossa 20,5h. Työstä maksetaan kiinteistöpalvelualan TES:n mukaista palkkaa.  

  

Mitä tehtäviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta? 

Kiertotalouden lähettinä pidät hyvää huolta asiakkaan toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä, sekä mahdollisesti jätteiden lajittelusta. Käsimenetelmillä tehtävien siivoustöiden lisäksi pääset tekemään siivousta ajettavilla siivouskoneilla. Sinulle ei ole tärkeää se mitä teet; vaan se miten sen teet ja millaisella panoksella. Kohteen esihenkilö arvostaa luotettavuutta ja positiivista asennetta siivousta kohtaan. Reippaus, oma-aloitteisuus ja hyvä siivoussilmä ovat perusominaisuuksiasi. Aikaisempi kokemus ammattisiivouksesta on tehtävässä eduksi. Tehtävä edellyttää jonkin tason suomen kielen osaamista, sekä voimassaolevaa ajokorttia ja omaa autoa. Oman auton käytöstä L&T korvaa kohteiden välillä ajetut kilometrit. 

  

Entä mitä me puolestamme tarjoamme sinulle?  

Ison talon työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Haluamme, että voit hyvin myös vapaa-ajallasi, jonka takia tarjoamme sinulle esimerkiksi kuntosalietuja, hierontaetuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Meille on tärkeää, että kehityt urallasi. Tästä syystä tuemme sinua urapolkusi rakentamisessa esimerkiksi vaativimpien tehtävien- tai koulutuksen avulla. Lupaamme, että työsi on merkityksellistä ja työsi tulos edistää parempaa huomista! 

  

Mikäli kolahti kohdilleen, ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta tai oheisen hakulinkin kautta! Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.  Jos hampaan kolossa on kuitenkin vielä jokin kysymys, voit osoittaa sen mieluusti rekrytoivalle esimiehelle sähköpostitse (Huomaathan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.) osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Lisääthän viestiisi viisinumeroisen ID-tunnuksen, jonka löydät työpaikkailmoituksesta L&T: n sivuilla. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550312
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rekrytiimi L&T
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Turku