Autoileva siivooja Turun alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille


KIERTÄVÄKSI SIIVOOJAKSI

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Turun seudulle. Tässä tehtävässä pääset kiertämään monipuolisia asiakaskohteitamme ja huolehtimaan tilojen puhtaanapidosta, unohtamattakaan asiakastyytyväisyyttä. Tässä hommassa et siis varmasti kyllästy samojen seinien tuijotteluun! Tehtävä on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta satunnaiset ilta- ja viikonloppuvuorot ovat myös mahdollisia. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee :) Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Ajokortti tehtävässä on välttämättömyys ja oman auton käyttömahdollisuus ehoton etu.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseisiin tehtäviin täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386394
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre33736638.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Turku