(Poistunut julkaisusta)

Autoileva siivooja Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

ISS Direct on mutkaton tie siistimpään arkeen!


Etsimme siivoojaa aamukohteisiimme Turkuun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpito- ja perussiivouksesta aamuisin. Töitä on tarjolla arkisin ja työt alkavat klo 6. Tunteja kertyy 7,5h - 10h/vko.


Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä asiakaslähtöinen asenne työntekoon. Saatat olla etsimämme henkilö, jos nautit välillä nopeastakin työrytmistä ja vaihtuvat työkohteet eivät saa sinua hämmentymään. 


ISS Palvelut tarjoaa sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Arvostamme työntekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan työtä sinulle sopivaksi. Molemmin puoliset joustot ja luottamus siivittävät meitä matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi.


Haluatko työskennellä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa on 12.5.2019 saakka.


ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/


- ISS on savuton työpaikka -