Autoileva siivooja Tornioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Tarjoamme sinulle paitsi ison talon tuen ja edut, myös mahdollisuuden edetä urallasi. Me välitämme ihmisistämme, tule sinäkin tekemään työtä, jolla on merkitystä! Tutustu meihin ja tarjoamiimme mahdollisuuksiin https://www.fi.issworld.com/fi-fi/ura/urapolkusi-iss-lla/uramahdollisuudetEtsimme nyt itsenäisen työotteen omaavaa SIIVOOJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen TORNIOON.


Tässä tehtävässä vastuullasi on ylläpitosiivous eri asiakaskohteissamme Tornion alueella. Puhtaana pidettävät kohteet ovat pääosin myymälä- ja toimistokohteita. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6-14 väliseen aikaan, satunnaisesti myös lauantaille. Työvuoron pituus on 5-7 tuntia vaihdellen eri päivinä, viikkotasolla kertyy 30 työtuntia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


Etsimämme henkilö on luonteeltaan joustava ja oma-aloitteinen, työotteeltaan ripeä ja kykenee ottamaan vastuun omasta työstään. Sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä vähintään yhden vuoden ajalta, alan koulutuksen katsomme eduksesi. Asiakaskohteidemme työkieli asiakaspalvelutilanteissa ja turvallisuuskoulutuksissa on suomi, joten sinun on kyettävä kommunikoimaan sujuvasti suomen kielellä. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.


Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.


Herättikö tehtävä mielenkiintosi, voisitko olla etsimämme uusi ISS:läinen? Kerro meille itsestäsi jättämällä hakemuksesi osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.7.2021.ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot