Autoileva siivooja Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haemme nyt kiertävää SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme TAMPEREELLE.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä huolehdit puhtaanapidosta asiakaskohteissamme terveydenhoito- ja oppilaitosympäristöissä. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 06:00-22:00 välillä. Työpäivän pituus on 7,5  tuntia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen 37,5h/ viikko.


Edellytämme sinulta aikaisempaa siivoustyökokemusta. Siivoustyökokemusta tulisi olla vähintään vuoden verran viimeisen kolmen vuoden ajalta. Eduksi katsomme alan koulutuksen sekä työturvallisuuskortin. Tehtävässä tarvitset lisäksi hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvän fyysisen peruskunnon. Arvostamme vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta. Koska työ on liikkuvaa, tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuutta. Oppilaitosympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle  Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoon tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 20.6.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot