Autoileva siivooja Sievi-Kalajoki-alueelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haluatko tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää, autoilevaa SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme SIEVIIN ja KALAJOELLE.


Työssäsi vastaat eri asiakaskohteidemme, mm. tehdas- ja toimistokohteiden, ylläpito- ja perussiivouksista pääasiassa Sievissä mutta myös Kalajoella. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 8 – 18 väliseen aikaan, viikkotasolla tunteja kertyy 20 – 37,5 h. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 31.8.2021. Jatko tämän jälkeen on mahdollista.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja innokas asenne uuden oppimiseen. Olet valmis ottamaan haltuun kohteen kuin kohteen ja opettelemaan erilaisten työvälineiden käytön. Mikäli sinulle on jo kertynyt työkokemusta siivousalalta ja/tai sinulla on alan koulutus, ne toki katsomme eduksesi. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Kohteiden sijaintien vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.


Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.  


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.6.2021.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot