Autoileva siivooja Riihimäen ja Hyvinkään alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt
autoilevaa SIIVOOJAA Riihimäen ja Hyvinkään alueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Siivoojan tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta erilaisissa toimisto- ja tuotantotiloissa. Työaika sijoittuu klo 5-14 välille arkipäivinä. Päivätunteja on 5-7,5 ja viikkotyötunteja kertyy 30-37,5. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen. Työ alkaa 10.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomenkielen taitoa. Työ edellyttää myös B-ajokorttia, sillä työssäsi käytät ISS:n tuotantoautoja. Alan koulutus ja aiempi työkokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 30.1.2020, mutta paikka täytetään heti etsimämme henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1328736
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki Ja Hyvinkää