(Poistunut julkaisusta)

Autoileva siivooja Riihimäelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Haluatko tehdä muiden työpäivästä entistä aurinkoisemman? Tähän työhön sisältyy roppakaupalla asiakaspalvelua ja työn tuloksella ilahdutat toimitilojen käyttäjiä sekä asiakkaita. Tarjoamme nyt kokoaikaisen ja vakituisen

 

AUTOILEVAN SIIVOOJAN

 

tehtävän Riihimäen alueella. Kyseessä on useiden asiakasyritystemme yleistilojen siivousta, joten päivän siivouskohteet vaihtuvat päivän aikana. Työajat tehtävässä sijoittuvat klo 6:00-18:00 välille. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin mutta satunnaisia viikonlopputöitä saattaa tulla vastaan. Viikkotyöaika on kuitenkin täydet 37,5h. 

 

Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin yhdistelmäkone kuin älypuhelinkin. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta.

 

 Tarjoamme sinulle:

- pysyvän kokoaikaisen työn

- puhtausalan huippuammattilaisista koostuvan työtiimin ja modernit työvälineet

- laajan työterveyshuollon sekä sitä entisestään laajantavan sairauskassan

- henkilökuntakerhot, liikunta- ja kulttuurisetelit

- suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden

- työehtosopimuksen mukaisen palkan

- mahdollisuuden edetä hyvien työsuoritusten myötä

 

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset suomen kielen taitoa ja motivaation toimia siivous- ja asiakaspalvelutehtävissä. Arvostamme siivousalan koulutusta mutta kaikkein tärkeintä meille on kuitenkin motivaatiosi ja asenteesi työtä kohtaan. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat eduksi. Koska tehtävässä liikutaan paljon eri kohteiden välillä, on B-luokan ajokortti tehtävän saamiselle edellytys. 

 

Mikäli työnhaku on ajankohtainen asia, laitahan hakemusta tulemaan mahdollisimman pian. Aikailla ei kuitenkaan kannata, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.