Autoileva siivooja Ranualle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2021

Hei reipas SIIVOOJA – me etsimme sinua osa-aikaiseen työsuhteeseen Ranualle! Tässä tehtävässä vastaat vaihtelevien asiakaskohteidemme, mm. toimisto- ja myymälätilojen ylläpitosiivouksesta. Työvuorosi ovat arkisin kello 6–10 tai klo 18–20 välisinä aikoina. Työvuoron pituus on 2–3 tuntia (10–15 h/vko), joten työ sopii hyvin lisäansioita haluavalle. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.


Tarjoamme sinulle


 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneet Eeva-Riitan urapolusta täältä
 • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit


Sinulta me toivomme


 • aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, puhtauspalvelualan koulutuksen katsomme eduksesi
 • ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta päästäksesi liikkumaan sujuvasti kohteesta toiseen, maksamme kilometrikorvaukset
 • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
 • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
 • erinomaista, hymyilevää palveluasennetta
 • nuhteetonta taustaa; työsopimuksen edellytyksenä on suppean turvallisuusselvityksen läpäiseminen luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin. Olemme luoneet puhtaita ja siten turvallisia, viihtyisiä ja tuottavia tiloja yli 80 vuoden ajan. Nykyisin siivoamme yhä useammissa kohteissamme kemikaalivapaasti, moderneja siivouskoneita käyttäen. Työparinasi saattaa olla robotti!


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae oheisen linkin kautta viimeistään 9.12.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot