Autoileva siivooja Palokkaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Hei autoileva SIIVOOJA – me etsimme sinua vakituiseen työsuhteeseen asiakaskohteisiimme Jyväskylän Palokan alueelle! Tässä tehtävässä vastaat myymälätilojen, liikenneaseman, palveluasumisyksikön ja kerrostalojen ylläpitosiivouksesta. Työvuorosi sijoittuvat maanantaista perjantaihin, jonka lisäksi työvuoroja on lauantaisin kaksi kertaa kuukaudessa. Viikkotyötuntimäärä on 30h.. Tämä työsuhde on vakituinen ja toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian syksyn 2021 aikana.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit

Sinulta me toivomme


  • ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
  • kiinnostusta siivouspalvelualaa kohtaan, kokemuksen luemme eduksi
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
  • suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
  • erinomaista palveluasennetta, jonka ansiosta pystyt organisoimaan työtäsi yhdessä asiakkaan henkilökunnan kanssa

 


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae viimeistään 25.10. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia palveluesimiehelle Tiia-Marille (tiia-mari.eronen at fi.issworld.com)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot