Autoileva siivooja Kuusamoon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.


Etsimme reipasta ja itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA KUUSAMOON.


Työtehtävässäsi vastaat ylläpito- ja perussiivouksista eri asiakaskohteissamme Kuusamossa. Työvuorot voivat sijoittua kaikille viikonpäiville sekä aamu- että iltavuoroihin klo 6 – 21 väliselle ajalle. Työvuorot ovat pituudeltaan 4-7,5 tuntia, viikkotasolla kertyy 20–37,5 tuntia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Tehtävässä menestyäksesi et välttämättä tarvitse alan ammatillista koulutusta tai työkokemusta alalta, vaikka toki katsomme ne eduksesi. Etsimme puhdistuspalvelualasta motivoituneita henkilöitä, joilla on asiakaslähtöisyyden avaimet takataskussa. Arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet luonteeltasi joustava ja oma-aloitteinen, työotteeltasi ripeä ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä asiakaspalvelutilanteissa. Hyvä fyysinen kunto auttaa sinua suoriutumaan tehtävistäsi kiitettävästi. Kohteiden sijaintien vuoksi, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme sinulle paitsi ison talon tuen ja edut, myös mahdollisuuden edetä urallasi. Me välitämme ihmisistämme, tule sinäkin tekemään työtä, jolla on merkitystä! Tutustu meihin ja tarjoamiimme mahdollisuuksiin: https://www.fi.issworld.com/fi-fi/ura/urapolkusi-iss-lla/uramahdollisuudet. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet.


Kiinnostuitko? Hienoa! Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemus jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.7.2021. 


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot