Autoileva siivooja Kuusamoon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Pidätkö itsenäisestä, fyysisestä työstä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!


Etsimme reipasta ja itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA KUUSAMOON.


Työtehtävässäsi vastaat ylläpito- ja perussiivouksista eri asiakaskohteissamme Kuusamossa. Työvuorot voivat sijoittua kaikille viikonpäiville sekä aamu- että iltavuoroihin klo 6 – 21 väliselle ajalle. Työvuorot ovat pituudeltaan 4-7,5 tuntia, viikkotasolla kertyy 20–37,5 tuntia. Työ on määräaikainen sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.8.2021.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Tehtävässä menestyäksesi et tarvitse alan ammatillista koulutusta tai työkokemusta alalta, vaikka toki katsomme ne eduksesi. Etsimme puhdistuspalvelualasta motivoituneita henkilöitä, joilla on asiakaslähtöisyyden avaimet takataskussa. Arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet luonteeltasi joustava ja oma-aloitteinen, työotteeltasi ripeä ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä asiakaspalvelutilanteissa. Hyvä fyysinen kunto auttaa sinua suoriutumaan tehtävistäsi kiitettävästi. Kohteiden sijaintien vuoksi, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.


Tarjoamme sinulle paitsi ison talon tuen ja edut, myös mahdollisuuden edetä urallasi. Me välitämme ihmisistämme, tule sinäkin tekemään työtä, jolla on merkitystä! Tutustu meihin ja tarjoamiimme mahdollisuuksiin: https://www.fi.issworld.com/fi-fi/ura/urapolkusi-iss-lla/uramahdollisuudet. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet.


Kiinnostuitko? Hienoa! Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemus jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.6.2021. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot