(Poistunut julkaisusta)

Autoileva siivooja Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Etsitkö vaihtelevaa työtä tilojen puhtaanapidon parista? Pidätkö itsenäisestä työstä ja pidät päivätyöstä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää AUTOILEVAA SIIVOOJAA osa- aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa kohteissa Keskusta – Itkonniemi akselilla Kuopiossa. Kohteina ovat pääasiassa erilaiset toimistotilat. Työaika on arkisin klo 6 - 16 välillä. Töitä on parillisilla viikoilla 7,5h päivässä ja parittomilla viikoilla 6,5h päivässä. Kohteiden välillä kulkemiseen tarvitset oman auton ja kohteiden välisistä matkoista maksetaan kilometrikorvaukset. Työsuhde on osa- aikainen ja alkaa mahdollisimman pian.


Tässä tehtävässä sinulla tulisi olla vähintään vuoden verran kokemusta siivoustyöstä, alan koulutuksen katsomme eduksi. Perehdytämme tehtäviimme aina kattavasti joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Kohteiden luonteen vuoksi, rikosrekisteriote tullaan tarkistamaan valitulta henkilöltä.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 31.1.2021. Haastattelemme jo hakuaikana, joten hae pian!


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -