Autoileva siivooja KItee/ tohmajärvi alueelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021
Etsitkö säännöllistä työtä puhdistuspalvelualalta? pidätkö itsenäisestä työstä ja etsit aamupainotteista työtä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Etsimme AUTOILEVAA SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen Kiteelle ja Tohmajärvelle.
  
Työssä vastaat ylläpitosiivoustehtävistä asiakaskohteissamme Kiteen ja Tohmajärven alueella. Työaika on ma - pe klo 6–12 välillä, keskimäärin 10 – 15h viikossa. Työhön pääset tarttumaan maaliskuun aikana.
  
Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme ne eduksi. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa ja itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin. Tehtävässä oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.
  
Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 7.3.2021. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään!


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot