(Poistunut julkaisusta)

Autoileva siivooja Keuruulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019
Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää 

SIIVOOJAA

Keuruun ja Multian seudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta muun muassa toimisto- ja tehdasympäristössä. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville klo 14-21:30 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja tunteja on viikossa noin 34-35.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu oppia, sillä perehdytämme sinut tehtävääsi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä reipasta asiakaspalveluasennetta. Kohteiden sijainnin vuoksi myös B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 7.4.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -