Autoileva siivooja kesätyöntekijäksi Ylivieskaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Tule meille viettämään kesäsi duunISSa!


Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄÄ siivoustehtäviin YLIVIESKAAN.


Työssäsi vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpito- ja perussiivouksista Ylivieskassa sekä tarvittaessa lähikunnissa. Työvuorot voivat sijoittua kaikille viikonpäiville, viikkotasolla työtunteja kertyy 18–37,5 h. Työ on määräaikainen kesäloman sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy elokuussa.


Toivomme sinulla olevan jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, alan koulutuksen katsomme eduksesi. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on asiakaslähtöinen asenne. Lisäksi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon sekä ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.6.2021 mutta älä viivyttele, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot