Autoileva monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2021

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavia MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Kiiminkiin.


Tehtävässäsi voit toimia sekä ylläpitosiivouksessa että keittiön monipuolisissa työtehtävissä astiahuollosta jakelukeittiön tehtäviin, eri asiakaskohteissamme Kiimingissä. Työvuorot voivat sijoittua kaikille viikonpäiville, myös viikonloppuihin, aamu- ja iltavuoroihin klo 5 – 19.30 väliselle ajalle. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon eivätkä vaihtuvat työkohteet saa sinua hämmentymään. Odotamme sinulla olevan jo aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä suoritettu hygieniapassi. Puhtauspalvelu- tai catering-alan koulutuksen sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.  Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Vaihtuvien, eri puolilla Kiiminkiä sijaitsevien kohteiden vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.


Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota henkilökohtaisia urakehitysmahdollisuuksia ja huomioimalla myös elämäntilanteesi.


Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.7.2021.ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot