Autoileva kesäsijainen Mänttä-Vilppulaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019
Vielä ehdit mukaan viettämään kesääsi DuunISSa!

Etsimme vielä kesätyöntekijää työskentelemään siivoustehtäviin Mäntän seudulle. Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat ainakin elokuun puoliväliin / loppuun asti. Työt sijoittuvat arkisin klo 10-15 välille ja meillä on mahdollisuus jatkaa syksyllä lauantaisin. Olethan valmis työskentelemään arkisin ja lauantaisin.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne- haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu- haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän. 
 
Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. ISS-palveluissa löytyy sinulle sopivaa duunia. Pidämme kiinni hyvistä työntekijöistä, ja pyrimme tarjoamaan töitä sekä uusia mahdollisuuksia jatkossakin!


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä


Tunnelmia kesätyöpaikoistamme löydät YouTubesta.

Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 24.7.2019.
 

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280906
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 24.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mänttä-Vilppula