Autoileva keikkasiivooja Kouvolaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2021

Etsitkö vaihtelevaa ja monipuolista työtä? pidätkö nopeatempoisesta ja fyysisestä työstä? tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja joissa on hyvä olla!


Etsimme työhön tarttuvaa AUTOILEVAA KEIKKASIIVOOJAA KOUVOLAAN!


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous, peruspesut, vahaukset sekä ikkunanpesut erilaisissa asiakaskohteissamme Kouvolan alueella. Työvuorot ovat pääasiassa ma – su klo 04 – 20 välillä mutta odotamme sinulta kuitenkin joustavuutta, sillä työtä tehdään myös viikonloppuisin sekä öisin. Työtunnit vaihtelevat kohteen ja tarpeen mukaan mutta keskimäärin tunteja on 25-37,5h viikossa.  


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut tehtävääsi kattavasti, joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Alan työkokemuksen, peruspesutaidot ja koulutuksen katsomme eduksi. Fyysinen työ ei ole sinulle este ja olet valmis ottamaan haltuun kohteen kuin kohteen sekä opettelemaan erilaisten työvälineiden käytön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Omaat perus ATK-taidot ja kykenet kommunikoimaan suomeksi asiakaspalvelutilanteissa. Muun kielitaidon (esimerkiksi englanti tai viro) katsomme eduksi. Kohteiden välillä kulkemiseksi edellytämme ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.


Me ISS Palveluilla huolehdimme työntekijöistämme, sillä olet arvokkain voimavaramme. Panostamme hyvinvointiisi ja työssä viihtymiseesi.

Hae mukaan mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.8.2021 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot