(Poistunut julkaisusta)

Autoileva keikkasiivooja Jyväskylän alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Etsimme nyt  autoilevaa KEIKKASIIVOOJAA Jyväskylän seudulle. 

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta kohteissamme Jyväskylän ja lähiseutujen alueella. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville sekä päivävuoroille, mutta töitä saattaa olla muinakin aikoina, kuten iltaisin ja viikonloppuisin.


Tässä tehtävässä asenne on työkokemusta tärkeämpää, sillä perehdytämme sinut tehtävääsi. Huomioimme kuitenkin aikaisemman työkokemuksen siivoustehtävistä. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, hyvää fyysistä kuntoa työssä jaksaaksesi, omaa autoa kohteiden välillä kulkemiseen sekä hygieniapassia. 


Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja nopeatempoisen työn sekä ISS Palveluiden kattavat koulutusmahdollisuudet. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.9.2019.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne! 

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -