(Poistunut julkaisusta)

Autofixari (Lempäälä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Etsimme nyt autofixaria vakavaraiselle ja kehittyvälle autoalan asiakasyrityksellemme Lempäälään. Yrityksen monipuolisesta palvelutarjonnasta löytyy joka autoilijalle sopiva auton pesu- ja puhdistuspalvelu. Työssä aloitetaan 2.1.2019 vuokratyösuhteen kautta.

Autofixarin tehtäviin kuuluu autopesukadun hoito, joka käsittää mm. autojen ulko- ja sisäpesuja, kovavahausta ja muita yleisluontoisia auton puhdistukseen liittyviä tehtäviä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on mielellään jonkin verran aikaisempaa kokemusta alan vastaavista tehtävistä, hyvä fyysinen peruskunto ja sujuva suomen kielen taito. Tehtävässä menestyy positiivisella asenteella, erinomaisella motivaatiolla ja toimeliaalla työotteella varustettu henkilö, joka on luontaisesti innostunut autojen siisteydestä ja sitä kautta asiakkaan tyytyväisyydestä. Työssä ollaan toistuvasti tekemisissä erilaisten pesuaineiden sekä autoista mahdollisesti löytyvien kissojen ja koirien karvojen kanssa, joten pesuaine- tai eläinallergiat voivat vaikuttaa työskentelyyn.

Työssä aloitetaan osa-aikaisella työajalla, jolloin töitä tehdään alkuun 20 tuntia viikossa. Kokemuksen ja toimintatapojen karttumisen myötä, työaikaa on mahdollista kasvattaa 40 viikoittaiseen työtuntiin saakka. Työtä tehdään vuorolistan mukaan maanantai – sunnuntai välillä. Pesukatu on avoinna arkisin klo 9.00-20.00, lauantaisin klo 10.00-18.00 ja sunnuntaisin klo 12.00-18.00.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.