(Poistunut julkaisusta)

Autofiksari
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Haemme asiakkaallemme Seinäjoelle reippaita ja oma-aloitteisia

AUTOFIKSAREITA

Autofiksarin työtehtäviin kuuluu mm. autojen pesua sisältä ja ulkoa sekä renkaiden vaihtamista. Työtä on alustavasti tarjolla n. 2 viikoksi, mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työllistymiseen. Työsuhde on kokoaikainen (ma-pe klo 10-18).

Työntekijältä odotamme:
- rehtiä ja reipasta asennetta
- huolellisuutta ja tarkkuutta
- hyviä asiakaspalvelutaitoja
- hyvää fyysistä kuntoa
- B-ajokorttia
- eduksi katsotaan aikaisempi kokemus autoalan töistä

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi! Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.