(Poistunut julkaisusta)

Autofiksareita - Afix Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Afix Oy on autojen ja veneiden sisä- ja ulkopesuihin erikoistunut yritys, joka palvelee yrityksiä ja yksityisasiakkaita niin pienemmissä kuin suuremmissa toimeksiannoissa. Palvelumme kattavat mm. uusien autojen luovutuskuntoon saattamisen, vaihtoautojen täysifiksaukset ja kokonaisvaltaiset autojen pesut sekä puhdistukset. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan työnjäljen lisäksi asiantuntevaa asiakaspalvelua jo kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Haemme Afix Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteisia ja motivoituneita AUTOFIKSAREITA Raisioon!

Emme edellytä tehtävässä aiempaa työkokemusta alalta vaan tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja opastus. Työtehtävinä ovat mm. autojen puhdistukset, vahaukset ja myyntikunnostukset. Työaika on klo 8-16 arkisin. Tehtävän aloituspalkka on 10€/h, koeajan jälkeen palkkaa tarkistetaan.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta huolellista ja tarkkaa työotetta. Ymmärrät asiakaspalvelun laadun tärkeyden sekä takataskustasi löytyy B-ajokortti. 

Tämä työpaikka on hyvä ponnistuslauta tämän alan työtehtäviin pyrkiville!

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tekijät työllistyvät suoraan Afix Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä cv:n ja hakemuksen sähköpostitse tyonhaku@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteet sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/