(Poistunut julkaisusta)

Autofiksareita (5) asiakkaillemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018Työn kuvaus:
  Haemme Oulun seudulla toimiville asiakkaillemme autofiksareita (5) eri pituisiin työsuhteisiin. Työsuhteet ovat lyhyempiä määräaikaisuuksia kesän ajalle ja pidempiä työsuhteita jopa loppuvuoteen saakka, riippuen asiakkuudesta.
 
Toivomme sinulta:
Hakemamme henkilö on positiivinen ja energinen, fyysiseen työhön pystyvä tiimityöskentelijä. Tarkkuus, vastuullinen työote, ripeys ja oma-aloitteisuus ovat myös ominaisuuksia, joita tehtävässä myös vaaditaan. Laadukkuus määrittelee työskentelytyyliäsi, niin asiakaspalvelussa kuin itse puhdistustyössäkin. Vastaavalla työkokemuksella erotut joukosta, mutta tärkeintä työssä menestymisen kannalta on asenne.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Autofiksarin toimenkuvaan kuuluu erilaisten ajoneuvojen pesut sisältä ja ulkoa, maalipinnan pinnoitukset, vahaukset sekä sisäpuhdistukset.
 
Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 27.05.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.

Asiakkaan tehtävänimike:  Autofiksari


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen


Toimipaikka:  Oulu