(Poistunut julkaisusta)

Autocad-insinööri
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyritykselle Autocad-taitoista insinööriä. Työtehtävät sisältävät muun muassa dokumentointia ja Autocad-piirtämistä. Asiakasyrityksemme valmistaa massatorneja, teollisuusputkistoja ja painesäiliöitä energia-, metsä- ja kaivosteollisuuteen.

Hakijalta edellytämme tehtävässä pärjäämiseen insinööritaustaa. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin reipas asenne ja halu oppia uusia taitoja. Englannin kielen taito on välttämätöntä ja venäjän kielen taito katsotaan eduksi. Etsimämme hakija on huolellinen ja tarkka sekä kykenee itsenäiseen työhön.

Työ on vakituinen ja etsimämme osaaja työllistyy suoraan hakijayritykseen. Jätä hakemus jo tänään alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi