(Poistunut julkaisusta)

Autoasentaja Uudellemaalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haemme vakavaraiselle asiakkaallemme autoasentajaa Pohjois-Uudellemaalle.

Jos tykkäät tarttua toimeen ja oppia uutta tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten. Pääset toimimaan monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä hyvän tiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mm. työkoneiden huoltotyö ja tuotantolaitteiden huolto- ja korjaustehtävät.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli sinulla on kokemusta esim. autokorjauksesta ja/tai alan koulutusta. Koulutustaustana voi olla esimerkiksi raskaankaluston asentaja tai autonasentaja, mutta tärkeimpänä hakukriteerinä arvostamme kokemusta huolto- ja korjaustehtävistä, sekä reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Sinulta tulee löytyä ajokortti, työturvallisuuskortti sekä sujuva suomen kielen osaaminen. Tehtävä on aluksi määräaikainen Amikon kautta, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä määräaikaisuuden jälkeen suoraan asiakkaalle.

Toivomme, että työnhakijana olet kiinnostunut vaihtelevista työpäivistä sekä vaihtuvista työympäristöistä. Toivomme myös, että Sinulta löytyy omatoiminen työote ja erittäin hyvä motivaatio tätä työtehtävää kohtaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.