(Poistunut julkaisusta)

Autoasentaja Tampereelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja oma-aloitteista automekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle!

Työtehtäviisi tulevat kuulumaan monipuoliset huollot, korjaukset ja varustelut sekä asiakaspalvelu.

Odotamme sinulta alan koulutusta, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta ja asiakaspalvelukeskeistä otetta työhön. Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa työkokemusta asentajan työstä. Kokemus Kia-, Mitsubishi-, ja Mazda sekä Jaguar- ja Land Rover–merkkien parissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. 

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen: janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi tai täytä hakemus linkin kautta.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Hae paikkaa nopeasti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Janne Malmisaari / 044 412 4637 /janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi