(Poistunut julkaisusta)

Autoasentaja - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan Autotaito Oy:lle autoasentajaa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on puolen vuoden määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.
Työtehtäviisi autoasentajana kuuluvat muun muassa henkilö- ja pakettiautojen huolto- ja korjaustyöt, vianhaku ja diagnosointi.   

Odotamme Sinulla olevan monipuolisista kokemusta autojen huolto- ja korjaustöistä sekä nykyaikaisen autotekniikan tuntemusta.  Arvostamme omatoimista ja reipasta työotetta sekä yhteistyötaitoja. Toivomme sinun olevan luotettava ja täsmällinen, jolla on kiinnostusta työskennellä monipuolisesti huollon eri tehtävissä. 
Tarjoamme Sinulle mukavat työkaverit, monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, ajanmukaiset työvälineet ja -tilat sekä kannustavan palkkauksen. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa ja määräaikaisen työsuhteen jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua suoraan yritykseen. Yrityksessä on myös mahdollisuus kehittyä ja edetä urallaan. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 435 6653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.9.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi