(Poistunut julkaisusta)

Autoasentaja /-korjaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haemme asiakkaallemme Varkauteen ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää autoasentajaa /-korjaajaa.

Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset monimerkkikorjaamon (Autoasi) huolto- sekä korjaustehtävät, tarjouslaskenta ja huollon vastaanottotehtävät tarvittaessa. 

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä yrittäjämäistä asennetta itsenäiseen työskentelyyn. Erityisesti arvostamme laadukasta työnjälkeä, asiakasystävällistä palveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Myös sitoutuminen työhön pitkäjänteisesti on edellytyksenä hakijalle.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan nuorekkaassa työyhteisössä alkuun RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä.

Työsuhde on kokoaikainen ja sopimus tehdään alkuun RTK-Henkilöstöpalveluiden kanssa, josta mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen työntekijäksi. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.